Telefoon

085 - 876 9457

Location

François HaverSchmidtwei 2
8914 BC, Leeuwarden

FERS
Website ontwikkeling

KLANT

Fers

OPDRACHT

Website ontwikkeling

DATUM

2020

ONDERDELEN

Web, development, internet, design

Website ontwikkeling

We doen natuurlijk niet alleen marketing. We hebben een flink arsenaal aan kennis en zijn digitaal overal voor inzetbaar. Zodoende kwam er een vraag vanuit Fers of wij voor hun een website konden ontwikkelen dat zich richt op het Friese onderwijs.

Samen zijn we om tafel gegaan en hebben een digitaal beeld gecreëerd voordat we aan de website begonnen. We vinden het namelijk prettig werken als de klant van tevoren weet waar ze aan toe zijn, deze fase gaan we niet uit tot we zeker weten dat we het ontwerp hebben gemaakt wat 100% tevredenheid oplevert.

Zo ook voor Fers hun project, Les No.

Ons eerste ontwerp.
Goedgekeurd ontwerp.

Van schets naar web design

Het afstemmen van het hoe de website eruit komt te zien is vaak een moeilijk proces. We hebben dit uiteraard makkelijk en draagdrempelig gemaakt. De vormgever stemt het kleurenpalet, de gestelde wensen qua lay-out en maakt daarna het concept-ontwerp op. Hier komen een aantal een feedback punten op terug en hierop stemt de vormgever het ontwerp af. Het uiteindelijk ontwerp resultaat zetten we om in werkelijkheid, alsof een tekening tot leven komt.

Zo ook bij Les No voor Fers. Hiernaast zie je de ontwerpen zoals gemaakt door de vormgever. Het eindresultaat bekijken zoals het geworden is op het web?

Les No.