Telefoon

085 - 876 9457

Location

François HaverSchmidtwei 2
8914 BC, Leeuwarden

automotive beeldrijmers

We zijn allemaal hevig gegrepen door het coronavirus. Vooral de zakelijke wereld moest zich even achter de oren krabben, hoe gaan we dezelfde omzet generen als altijd. Voor autobedrijven niet anders, hoe laat je je schitterende bolides zien aan het publiek wanneer dit publiek je showroom minder bezoekt? Wij hebben meegedacht en zijn tot de volgende mooie online dienst gekomen.

Automotive beeldbewerking

In het nieuwe normaal verwacht het publiek dat ze eenzelfde ervaring meemaken op de website als in de showroom. Tegenwoordig kom je er niet zo simpel meer van af door de ene voertuig voor je garage te fotograferen. Die ongelapte ramen na die regen van de middag? Dat ziet er toch minder uit en is tevens de eerste indruk die men opdoet. 

Belangrijk is dat je online net zo sterk staan als offline. Opvallen op digitale media gebeurd niet alleen meer met opvallende websites, aandachttrekkende teksten, sterke keywords en mooie afbeeldingen.
Wil je offline en online op hetzelfde niveau, dan moet je het net even anders doen. Een stukje extra.

Zo hebben wij onze automotive beeldbewerking in het leven geroepen, een digitale service die autobedrijven kan helpen wanneer ze geen eigen fotostudio hebben of wanneer een geschikte locatie voor het fotograferen van de voorraad onvoldoende geschikt is.